2_OverLeerdam_B_Kwalitietskweker

Kwaliteitskweker
van verrassende Phalaenopsis

Het begint allemaal bij een goede basis. Leerdam Orchids is een familiebedrijf pur sang. In vele fases van het runnen van de kwekerij is familie Leerdam betrokken, van (groot)vader tot (klein)zoon. Een moderne kwekerij in ’s-Gravenzande, waar de lijnen kort zijn en waar decennia aan vakmanschap aanwezig is. Met al deze kennis van het product is Leerdam Orchids al járen een grote herkenbare en vertrouwde naam op de orchideeënmarkt. Ons doel is om onze relaties te blijven verrassen en inspireren met vernieuwing binnen ons assortiment en unieke innovaties op het gebied van Phalaenopsis!

2_OverLeerdam_C_GroeneVingers

Een product dat ontwikkeld is
vanuit onze groene vingers

Met zorg en aandacht stelt Leerdam Orchids haar assortiment samen. Door onze flexibiliteit zien we het als een uitdaging om producten te ontwikkelen, die niet alleen aansluiten bij de wensen van de markt, maar ook in een nieuwe behoefte voorzien. Met ons innovatieve karakter kiezen we daarom de meest onderscheidende variëteiten, altijd passend bij de kenmerken die een Phalaenopsis in onze ogen hoort te hebben: grootbloemig, van zware kwaliteit en met een compact formaat.

2_OverLeerdam_D_Certificaten

Certificaten

Gedurende de teelt zorgt Leerdam Orchids voor de beste keuzes voor hun planten. Hiermee kunnen we de zware kwaliteit van onze Phalaenopsis garanderen. De verkregen MPS-certificaten zijn de meetlatten die aantonen in hoeverre ons bedrijf milieuvriendelijk is en goede arbeidsomstandigheden heeft. Daarnaast wordt hiermee de traceerbaarheid, veiligheid en hygiëne van onze producten aangetoond.

Lees meer op www.volgjebloemofplant.nl. Ons MPS-nummer is 802701.

Een Phalaenopsis zoals wij vinden hoe deze hoort te zijn

Compact, vol en van hoge kwaliteit. Een orchidee met deze eigenschappen is rechtstreeks ontwikkeld vanuit onze groene vingers. Altijd is Leerdam Orchids op zoek naar de meest bijzondere soorten, waarmee we u kunnen verrassen. We presenteren u graag ons assortiment, bestaande uit onderscheidende en unieke soorten. Zie hier, de eersteklas bloeiende creaties van Leerdam Orchids!

2_OverLeerdam_E_Product_LasVegas

Las Vegas

Deze Phalaenopsis staat bekend om de uiterst bijzondere gouden kleur, waar veel plezier aan beleefd wordt. Een product die zijn soortnaam eer aan doet!

Lausanne02

Lausanne

Een extra zwaar opgepot product. Lausanne bestaat namelijk uit twee orchideeën in één pot. Een compact en extra vol model!

2_OverLeerdam_G_Product_Mix

Leerdam Mix

Als kwaliteitskweker kiezen wij de
soorten uit op schoonheid in plaats
van productiesnelheid. Dat zorgt voor ambachtelijke soorten in de Mix!

Onze merken

Een strenge selectie op kwaliteit, kleur en uitstraling vindt plaats om de collectie ‘Leerdam Orchids’ te kunnen samenstellen. Hieruit hebben we verschillende variëteiten Phalaenopsis met vele bloemen gekozen; allen in een formaat van 50-60 cm, van zware kwaliteit en verkrijgbaar in diverse kleuren. Leerdam Orchids staat voor een divers assortiment en heeft variëteiten in verschillende vormen, die terug te vinden zijn in de collecties Root16 en Beautifall.

Root16

Normaal gesproken gaat het om de mooie bloemen van een plant… Bij Root16 stelen de wortels, net zo veel als de bloemen, de show.

LEES MEER

Beautifall

Zoals de naam al schetst, zijn de orchideeën uit de Beautifall-collectie als een waterval van bloemen.

LEES MEER

Instagram Leerdam Orchids