Leerdam Orchids presenteert noviteit Root16

Een ijzersterke Phalaenopsis met een heel bijzondere basis die een tikje rebels is. Het is Root16, het nieuwste merk van Leerdam Orchids. Opvallend aan het product zijn de luchtwortels, die – anders dan bij andere Phalaenopsis – juist gezien mogen worden en een belangrijke decoratieve functie hebben. Op de Royal FloraHolland Trade Fair van 7 t/m 9 november 2018 introduceert Leerdam Orchids dit nieuwe concept in stand 26.5.

Root16: het ultieme gevoel van vrijheid

Het speciale teeltproces van Root16 creëert een uniek en compact product, waarbij de wortels van deze Phalaenopsis bijzonder decoratief zijn. De plant groeit in zijn natuurlijke habitat, waardoor zijn wortels, zonder traditionele kweekpot en bark, in alle vrijheid kunnen groeien. Van nature leeft de Phalaenopsis in een vochtig klimaat, wat bij Root16 nagebootst kan worden door de plant in een glazen pot te plaatsen met een gering laagje water. Zodra de luchtwortels een grijze kleur aannemen, is het tijd om deze tijdelijk te dompelen of het laagje water in de glazen pot aan te vullen. Root16 wordt geleverd in een eco vaas van 100% gerecycled glas, waarin de wortels van het product goed tot zijn recht komen. Root16 is beschikbaar bij Leerdam Orchids in diverse soorten en kleuren.

Influencers over Root16

Social influencers zoals Dirksdotter, MaisonBelle en Sabrinavisual zijn de samenwerking met Leerdam Orchids aangegaan. De verschillende soorten van Root16 zijn gestyled in de interieurs van de invloedrijke groene lifestyle bloggers, wat niet alleen prachtige beelden heeft opgeleverd maar ook reacties hebben losgemaakt bij de vele volgers. De potentiële eindgebruikers reageerden enorm positief op Root16, met name op de botanische, vrije uitstraling van het product en de sierwaarde van de wortels. De foto’s van de bloggers zijn terug te vinden op het Instagramaccount van Root16.

Vernieuwende ontwikkelingen bij Leerdam Orchids

Naast de introductie van Root16 heeft Leerdam Orchids meer ontwikkelingen op stapel, die gepland staan om volgend jaar geïntroduceerd te worden.

Leerdam Orchids heeft de noviteit Root16 gelanceerd